”Scene oribile pe Otopeni”. Gigi Becali l-a agresat pe europarlamentarul Cristian Preda

Monday, 10 September 2018, 12:49 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Cristian Preda scrie, pe pagina sa de Facebook, că Gigi Becali l-a înjurat în aeroport și i-a tras un șut în geantă, după ce europarlamentarul s-a declarat nemulțumit că omul de afaceri folosește poarta de protocol.

”Scene oribile la Otopeni, la plecarea spre Strasbourg. Îl văd pe Gigi Becali trecând pe la poarta de protocol. Îl întreb pe ofițer de ce trec pușcăriașii pe acolo. Becali aude și începe să înjure ca la ușa cortului. Mă urmărește prin aeroport amenințându-mă și urlând porcării de nereprodus. Apoi trage un șut în geanta pe care o port pe umăr. Grapini și Bușoi îl îmbrățișează. Scap de marțafoi zicându-i că voi chema poliția”, scrie Cristian Preda pe Facebook.

VEZI AICI REPLICA HALUCINANTĂ A LUI GIGI BECALI!

Incidentul a fost relatat și de jurnalista Oana Popescu, care a fost martor ocular la cele întâmplate.

”Ciobanul Becali ii da un branci europarlamentarului Cristian Preda la poarta 10 de asteptare a avionului catre Strasbourg: “bai handicapatule, daca nu te punea Basescu pe liste, mureai de foame! Hai cheama politia, da-te dreacu’ de dobitoc!” Cristian Preda intreaba: “tie nu ti-e rusine, nesimtitule?” Colegul sau Cristian Busoi, care statea de vorba cu Becali si Laurentiu Rebega (parlamentarul, cercetat si el penal, care s-a ocupat de organizarea reuniunii de la Sinaia a radicalilor europeni la care a participat si Marine Le Pen ? ) nu are nicio reactie. “Multumesc pentru solidaritate! Stai de mana cu puscariasii”, ii spune Preda. …doar vroiam sa va povestesc ceva fapt divers din avionul de Strasbourg-Bruxelles. Si sa intreb daca are cineva o lamaie”, a scris ea pe Facebook.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri