Coronavirus - România: 27746 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

TENSIUNI în PSD. Rovana Plumb propune SANCŢIONAREA lui Cătălin Ivan. REPLICA europarlamentarului

Saturday, 13 December 2014, 14:06 Sursă: REALITATEA.NET

Organizaţia de Femei a PSD va solicita, duminică, CExN al PSD să-l sancţioneze în mod "dur" pe europarlamentarul Cătălin Ivan pentru faptul că le-a atacat, prin afirmaţii publice, pe Gabriela Firea şi pe Viorica Dăncilă, a precizat, sâmbătă, Rovana Plumb, preşedintele femeilor social-demorate.

"Cerem mâine (duminică, n.r.) CExN al PSD să ia o atitudine şi o poziţie fermă de sancţionare a lui Cătălin Ivan care, prin afirmaţii publice, fără a exista discuţii în PSD, a atacat două dintre colegele noastre, pe Gabriela Firea şi Viorica Dăncilă, care şi-au făcut pe deplin datoria, iar organizaţia de femei a PSD solicită sancţionarea lui Cătălin Ivan", a spus Rovana Plumb.

Ea a mai spus că organizaţia de femei a PSD o susţine în unanimitate pe Viorica Dăncilă pentru poziţia de lider al delegaţiei PSD din Parlamentul European.

Întrebată ce sancţiuni are în vedere pentru Ivan, Rovana Plumb a precizat că propunerea femeilor social-democrate vizează o sancţiune "dură", CExN urmând să stabilească despre ce sancţiune e vorba, scrie MEDIAFAX.

"Mă surprinde declaraţia Rovanei Plumb, nu am avut nicio discuţie. Din câte ştiu eu, ai voie să ai o opinie. Nu înţeleg unde este supărarea Rovanei Plumb. Nu am spus nimic împotriva partidului", a replicat, în exclusivitate la Realitatea TV, europarlamentarul Cătălin Ivan.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ