Coronavirus - România: 62547 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Rovana Plumb:"Organizația de femei a PSD o susține pe Viorica Dăncilă ca șef al partidului "

Monday, 10 June 2019, 13:36 Sursă: REALITATEA.NET

Organizaţia de femei a PSD o va susţine pe premierul Viorica Dăncilă pentru preşedinţia partidului, în cazul în care aceasta va candida, a anunţat, luni, preşedintele organizaţiei, Rovana Plumb.

"Dacă doamna preşedinte Viorica Dăncilă va candida la funcţia de preşedinte PSD, organizaţia de femei, pe care o cunoaşteţi, întotdeauna unită şi solidară, cu siguranţă va vota pentru Viorica Dăncilă", a afirmat Plumb, după întâlnirea femeilor social-democrate cu premierul Viorica Dăncilă.

Ea a spus că Viorica Dăncilă va putea face faţă funcţiei de preşedinte al PSD.

"Noul preşedinte al PSD trebuie să fie o persoană puternică, fermă, care să ştie care sunt paşii următori pentru PSD, format din noi, din toţi membrii, care am înţeles votul dat pe data de 26 mai. Sigur că se analizează în continuare şi sunt convinsă că doamna Viorica Dăncilă va putea face faţă", a adăugat Rovana Plumb.

Ea a mai spus că nu candidează la congresul partidului pentru niciuna dintre funcţii.

Săptămâna viitoare, potrivit ei, se va stabili calendarul de acţiuni până la congres, menţionând că organizaţia de femei va solicita un număr mai mare de delegate la congres, "în conformitate cu prevederile statutare, dar şi cu faptul că organizaţia de femei reprezintă 45 la sută din numărul total de colege şi colegi care reprezintă PSD". 

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ