Coronavirus - România: 4057 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

PSD a decis. Dragnea are încă controlul. Carmen Dan rămâne ministru. Solicitarea lui Firea, respinsă

Saturday, 01 September 2018, 14:16 Sursă: REALITATEA.NET

Ședința PSD a explodat după câteva ore de discuții calme, în momentul în care Gabriea Firea a cerut demisia ministrului de Interne Carmen Dan. 

”După trei ore în care au fost prezentate doar măsurile guvernului Dăncilă, tensiunile au început să răbufnească. Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, i-a cerut demisia ministrului de Interne Carmen Dan. Dacă aceasta nu își va da demisia, Firea a cerut un vot pentru retragerea sprijinului politic acordat ministrului de Interne. Motivul solicitării: modul în care Carmen Dan a gestionat intervenția jandarmilor la protestul din 10 august”, relatează Realitatea TV.

Potrivit corespondentului Realitatea TV, Gabriela Firea este nemulțumită de faptul că răspunderea pentru intervenția brutală a jandarmilor la mitingul din 10 august pare să fie aruncată pe umerii prefectului Capitalei, Speranța Clișeru, care este o apropiată a primarului general. 

Sursele Realitatea TV spun însă că ministrul de Interne nu intenționează să demisioneze. Carmen Dan a insistat în ședința PSD că pe 10 august nu a făcut decât să își facă treaba.

Atacul primarului general reprezintă o problemă mare pentru Dragnea, în condițiile în care Carmen Dan este o apropiată a liderului PSD. 

De altfel, potrivit informațiilor venite din ședință, Firea i-a mai reproșat lui Dragnea că în ultima perioadă se consultă numai cu Olguța Vasilescu, ministrul Muncii, și cu partenerul de viață al acesteia, senatorul Claudiu Manda, atunci când ia deciziile care vizează partidul și Guvernul. 


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ