Reacția PNL la acuzațiile PSD în conflictul alocațiilor

Friday, 22 February 2019, 18:08 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

PNL transmite, prin intermediul paginii de Facebook, că PSD minte pentru că, de fapt, guvernanții blochează creșterea alocații printr-un artificiu legislativ. Postarea este însoțită de o poză a lui Liviu Dragnea și mesajul „PSD-ALDE fură de la copii alocațiile majorate de PNL”.

Liberalii au transmis, vineri, pe pagina de socializare a partidului, după ce PSD l-a acuzat pe Klaus Iohannis că a blocat majorarea alocațiilor pentru copii, că social-democrații mint pentru că de fapt guvernanți blochează creșterea alocații printr-un artificiu legislativ. Postarea este însoțită de o poză a lui Liviu Dragnea și mesajul „PSD-ALDE fură de la copii alocațiile majorate de PNL”.

„PSD minte si fură din nou de la copii banii de alocații! PSD-ALDE au avut bani pentru majorarea indemnizațiilor parlamentarilor - care au crescut de la 1 ianuarie 2019 cu 9,5%, fără să avem buget - dar blochează majorarea alocațiilor pentru copii! Cum? Pe 14 februarie, Parlamentul a adoptat amendamentul Partidului Național Liberal pentru majorarea alocațiilor pentru copii la Legea bugetului, chiar dacă PSD și ALDE au votat împotrivă. Însă, guvernul Dragnea-Dăncilă a dat Ordonanță de Urgență prin care majorarea alocațiilor să NU se mai aplice de la 1 martie, ci în funcție de promulgarea Legii bugetului de stat. De ce? Ca să șantajeze, să arunce vina pe alții și să-l forțeze pe Președintele României să promulge un buget bazat pe date false! Somăm PSD-ALDE să dezbată și să voteze în procedură de urgență proiectele de lege ale PNL pentru majorarea alocațiilor sau să modifice OUG privind alocațiile cu aplicare de la 1 martie!”, a transmis PNL pe Facebook.Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri