Răzvan Cuc, implicat într-un accident rutier. Ministrul Transporturilor, dus de urgență la Floreasca

Monday, 15 July 2019, 11:19 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Luni dimineața, în drum spre Guvern, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a fost victima unui accident de circulaţie care a avut loc în Capitală. Impactul a fost unul violent. Imagini de la fața locului, AICI.

Ceasul rău pentru ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc! Cu puțin timp înainte ca ședința Consiliului Executiv al PSD să înceapă, mașina în care se afla acesta a făcut accident.

Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, accidentul a avut loc în jurul orei 10:00, pe Strada Alexandru Ioan Cuza/Str. Iacob Negruzzi.

În accident au fost implicate două autoturisme în mişcare şi patru staţionate. Ministrul nu era la volan, dar a ajuns la spital.

Demnitarul acuza ceva dureri şi, drept urmare, a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca, pentru o serie de investigaţii medicale.

Răzcan Cuc a suferit o fractură, așa că medicii i-au pus mâna stângă în ghips și au decis să-l interneze. În plus, ministrul acuză dureri la coloană.

În urma evenimentului rutier, a mai rezultat o victimă, un bărbat în vârstă de 36 de ani, pasager într-unul dintre autoturisme.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0.

VEZI IMAGINI de la locul accidentului AICI.

Sursa foto: Realitatea TV, Digi 24
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri