Războiul Firea - Câțu intră într-o nouă etapă: dublu control la Primăria Capitalei!

Tuesday, 28 January 2020, 12:08 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

,, Am vrut să ştiu acest lucru pentru că anul trecut – deşi subvenția este de la buget pentru încălzire -  Primăria Bucureşti s-a împrumutat pe 20 de ani, aproape 500 de milioane de lei, din Trezorerie. S-a împrumutat pe 20 de ani, deşi ar fi trebuit să aibă banii în buget pentru subvenţie. Ce s-a întâmplat acolo, unde sunt banii de subvenţie?”, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă Florin Cîţu.

Ministrul afirmă că această coincidenţă este ”bizară”, Primăria Bucureşti fiind condusă de 10 ani de către PSD. ”Vrem să ştim dacă banii au fost folosiţi în interesul românilor sau au ajuns în buzunarele celor de la PSD”, a spus Cîţu.

Acesta a explicat că are pregătite două echipe de control şi se face un calendar al verificărilor, urmănd a începe de unde se ştie ”din spaţiul public că sunt probleme”.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-28 16:08:02
Se JEFUIESTE ca in codru ... e jale !!!

Spalati de curtea de conturi, se jefuiesc bugetele locale de infractori iar copii zac de foame si poporul e alungat din tara fara locuri de munca ... e dezastru premeditat si intentionat ! Toate coate goalele si guristele se joaca cu viitorul tarii ... taranushii au gasit ce sa mulga in loc de vacutza masii !

Alte articole din: Ultimele Stiri