Coronavirus - România: 484550 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Rareş Bogdan: Voi merge la Parchetul General să depun plângere pe numele a şase membri CNA

Wednesday, 07 October 2015, 21:09 Sursă: REALITATEA.NET

Rareş Bogdan a precizat că nu era normal ca emisiunea "Jocuri de Putere" să fie amendată cu 50 000 de lei în decurs de doar câteva luni, dintre care 20 000 de lei doar marţi:

"O să fac un anunţ extrem de important, împreună cu avocatul Cătalin Dancu mă voi duce la Parchetul General şi voi face plângeri penale impotriva a şase dintre membrii CNA. Am suficiente motive să o fac, deci voi face plângere împotriva celor şase care ma tracasează, celor care vor să îmi închidă gura, împotriva celor care blochează accesul dvs liber la emisiune. Azi am primit un telefon de la departamentul Administrativ al Realitatea, în care mi s-a spus că s-au plătit astăzi  30 000 de lei amenzi luate de Jocuri de Putere în ultimele 3 luni de zile", a afirmat realizatorul.

Cozmin Guşă, despre vânarea Realitatea Tv: De la nivelul prim-ministrului se proferează ameninţări!

Anterior, pe pagina sa de facebook, Rareş Bogdan a detaliat motivele şi mai ales declaraţiile pentru care a fost amendat  cu 20 000 de lei, declaraţii pentru care realizatorul nu consideră că ar fi trebuit amendat:

"Am fost amendat din nou, acum cu 20.000 pentru două emisiuni. Într-una am spus că „există si oameni de buna credinta dar si multi proști în PSD, există incompetenți în PSD, există corupți în PSD și există proști, idioți, cretini și corupți si în PNL.

Pe de altă parte, în emisiunea din 11 mai, Rareș Bogdan a afirmat: „Încet și sigur, îmi dau seama că în realitate nu există diferențe mari între partidele din România. Proști sunt peste tot. Există proști în PSD, există incompetenți în PSD, există corupți în PSD și există proști, idioți, cretini și corupți în PNL. Adică, până la urmă, cred că șansele de a schimba România cu actuala clasă politică se apropie încet și sigur de zero. Partidele sunt incapabile să reformeze.”

În plus, Oreste Teodorescu a afirmat că „Domnul Ponta rămâne pe o listă a rușinii în lumea civilizata"

Cornel Ivanciuc, invitat în emisiune a spus despre Victor Ponta: „omul acesta este atât de naiv sau de dobitoc”, „Îi linge aura lui Putin. I-o linge din spate", a scris acesta.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ