Rareș Bogdan: În momentul în care intră pe o ușă Călin Popescu Tăriceanu, eu ies pe cealaltă ușă

Thursday, 16 January 2020, 08:56 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

,,Vă spun din start, ca să fie lucrurile extrem de clare. În momentul în care intră pe o ușă Călin Popescu Tăriceanu, Rareș Bogdan iese pe cealaltă ușă'', a spus Rareș Bogdan într-un interviu pentru G4Media.

 ,,Timp de trei ani de zile, acest om a torpilat statul de drept. Trei ani de zile a distrus imaginea României alături de Liviu Dragnea. Trei ani de zile a pus pumnul în gura presei libere. Eu nu uit aceste lucruri. Le mulțumesc, și faptul că stăm azi în aceeași barcă înseamnă deja mult pentru mine. Ludovic Orban a fost extrem de tolerant, negociază permanent după ce acum un an de zile era făcut în toate felurile de Călin Popescu Tăriceanu. Dar asta nu înseamnă că trebuie să ne pupăm pe gură și să mergem în fața stării civile.

Grupul ALDE ne-a votat guvernul. Pentru asta au primit suficiente din partea PNL. Participă la guvernare, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne și iubim. Ne respectăm, să stea în casa lui. Azi(miercuri - n.r.) a afirmat că PNL s-a reînființat în casa sa. E adevărat, dar în casa lui Dan Amedeo Lăzărescu, un intelectual cu 18.000 de volume pe care Călin Popescu Tăriceanu le folosea doar ca viitor manechin'', a punctat Rareș Bogdan.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-16 10:03:51
Puscarie

Se crede si pacaliciul asta vre-o mare scula. O sa ramana un pinguin esuat pe o banchiza in mijlocul oceanului.

Alte articole din: Ultimele Stiri