Rareş Bogdan, critici foarte dure către Blaga şi Gorghiu: La ce alegeri s-a uitat distinsa doamnă?

Monday, 06 June 2016, 20:26 Sursă: REALITATEA.NET

Rareş Bogdan a postat pe pagina sa de Facebook un comentariu dur, în care îi critică pe Vasile Blaga şi Alina Gorghiu pentru declaraţiile făcute în conferinţa de presă, în care au anunţat că PNL a obţinut cele mai bune rezultate la alegeri din 1990 până acum, deşi rezultatele din Capitală sunt catastrofale, întrucât nu au câştigat niciun sector.

Adaugă părerea ta

Redăm, în continuare, postarea de pe Facebook a lui Rareş Bogdan. Acesta precizează că dacă nu ar respecta-o pe Alina Gorghiu, ar putea să creadă că PNL are lideri care cred ca "au fost rapiti de extraterestri in tinerete sau trag pe nas intre fantome", adăugând că se limitează să pună câteva întrebări partidului. Printre altele, realizatorul se întreabă dacă poate sau nu fi considerat lipsit de obraz un partid care se gandeste sa dea vina pe presedintele tarii ca nu i-a mobilizat şi totodată se întreabă dacă scorul nemaiintâlnit se datorează, de fapt, primarilor care şi-au reconfirmat mandatul şi care vin din vechiul PDL:

Iată integral, postarea:

"Aveti ciuperci halucinogene sau le-ați vândut pe toate pe Modrogan si Aviatorilor?
(Jumătate de decalog de intrebari, pentru o jumatate de partid.)

Dacă n-as respecta-o pe doamna Gorghiu as putea sa banuiesc ca PNL are lideri care cred ca au fost rapiti de extraterestri in tinerete sau trag pe nas intre fantome. Asa, in schimb, auzind cum afirma ca PNL a obtinut cel mai bun scor din istoria de dupa 1990, ma limitez sa pun cateva intrebari acestei formatiuni politice glorioase:

- la ce alegeri s-a uitat Distinsa doamna Gorghiu?

- au vrut cumva liderii liberali sa afirme ca datorita primarilor PDL (am ajuns s-o spun si pe asta!!), liberalii pur-sânge (hahaha!) au obtinut un scor nemaiintalnit? Dacă da, au dreptate: Falcă, Boc, Hava, Florea, Flutur, etc. ar fi castigat si dacă ar fi candidat din partea Partidului Somnambulilor Iubitori de Opera, a Partidului Bătăii Fizice sau a Partidului Crescătorilor de Furnici.

- ce pastile să iau eu, Rares Bogdan, întreb si eu cu decenta si fara aroganta ca sa cred ca pierderea Bucurestiului de catre dreapta, sapte din șapte,(!!!!) e un succes fulminant si ca PNL va castiga chiar si prezidentialele din SUA?

- Poate sau nu fi considerat lipsit de obraz un partid care se gandeste sa dea vina pe presedintele tarii ca nu i-a mobilizat? Ati vrut ALT TIP DE PRESEDINTE, CU ALTE MORAVURI, ASTEPTAT DE ROMANII CARE CER ALTA POLITICA iar acum inteleg ca nu va mai place.

-Suntem anuntati ca, dupa ce isi rezolva problemele cu legea, primarii penali pot fi reprimiti in PNL. Adica executa niste inchisoare si se intorc acasa in partid sau cum? Nu prea inteleg dar poate ma ajuta cineva dintre Dumneavostra dragi cititori", a scris Rareş Bogdan.