Rareș Bogdan: ”Gorghiu și Blaga ar trebui să-și dea demisia de onoare”

Thursday, 21 April 2016, 17:33 Sursă: REALITATEA.NET

Dacă vom avea alegeri într-un singur tur de scrutin, vom risca să avem un primar ”ales cu 18-20%, cu o prezență de 40-50%... undeva la 200.000 de oameni din peste 2 milioane de suflete”, consideră realizatorul emisiunii ”Jocuri de Putere”, Rareș Bogdan, care adaugă că, în opinia sa, acest lucru ”este un atentat la adresa demcrației”. 

Alegerile în două tuturi ajută foarte mult ca România să semene tot mai serios cu o democrație consolidată, susține Rareș Bogdan. ”În momentul în care avem doup tururi de scrutin, cu siguranță vom avea un primar ales cu peste 50%, e o chestie de reprezentativitate. Dă o forță mai mare primarului în a-și implementa proiectele în urbea respectivă”, a completat realizatorul Realitatea TV.

Rareș Bogdan: ”Gorghiu și Blaga să-și dea demisia de onoare”

”Singurul gest normal de la PNL ar fi ca Gorghiu și Blaga să-și dea demisia. După ce și-au bătut joc de Bușoi, Orban și Munteanu, au ajuns la a-l alege pe dl. Predoiu, o persoană onorabilă, dar pe care puteau să-l aleagă încă de acum șase luni de zile. Dovedesc că PNL este o coșmelie, nu o constucție”, a menționat Rareș Bogdan. 

În opinia sa, Blaga și Gorghiu au adus PNL într-o ”situație imposibilă”. ”Ar putea face un simplu gest de onoare. Cred că și dl. Olteanu ar trebui să demisioneze”, a adăugat realizatorul TV.

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ