Coronavirus - România: 241339 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Rareș Bogdan, critici dure la adresa PNL: Liberalii nu se ridică la nivelul președintelui României

Monday, 31 August 2015, 09:09 Sursă: REALITATEA.NET

Rareș Bogdan a mai adăugat pe pagina sa personală de Facebook că în următoarele două luni s-ar putea rezolva și problema Diasporei, adică votul prin corespondență.

"Am înțeles că până pe 1 noiembrie, adică în următoarele 2 luni, urmează să se adopte Legea votului prin corespondență, ceea ce ar însemna rezolvarea uneia dintre problemele Diasporei promisă încă dintre cele două tururi de scrutin din 2014.

Rezolvarea problemei face obiectul unei rezoluții adoptate le întâlnirea cu tulnice, plăcinte, dansuri și poale-n brâu, pardon, tăietori de păduri. Nu știu, însă, ce se va întâmpla dacă nu va fi adoptată această Lege în următoarele 60 de zile...

Ceva știu, totuși, știu că liberalii nu au înțeles să se ridice la nivelul președintelui lor, cel care astăzi este președinte al României. NU SE POATE să dai mesaje politice înaintea unei sesiuni parlamentare extrem de importante dintre tulnicarese, focuri de tabără, plăcinte, sarmale și neclarități abundente cu privire la PRIORITĂȚILE ce urmează a fi promovate în Camera Deputaților, PRIORITĂȚILE ce urmează a fi promovate în Senat și topul locurilor din teritoriu unde presiunea baronilor PSD este atât de mare, încât liberalii locali sunt pur și simplu sufocați. Oamenii aceștia ce vor ajunge la putere STRICT datorită președintelui României, Klaus Iohannis, par să nu înțeleagă că măcar ar trebui să se porefacă că sunt preocupați de țara asta, dacă din păcate nu sunt în stare chiar să fie, cel puțin unii dintre ei... Păcat.

Sincer, pe mine, ca iubitor de România, nu mă interesează plăcintele și focurile de tabără ale lui Flutur, mă interesează să știu ALTERNATIVA liberală la un Guvern socialist Ponta absolut incalificabil din punct de vedere al guvernării și mai ales a stopării scurgerilor de bani publici în buzunarele și conturile clientelei politice. Urât viitor are țara asta cu o asemenea clasă politică, în mare parte complet inconștientă și nepăsătoare față pe viitor. Și uite așa par că liberalii vor pur și simplu să își bată joc de președintele Iohannis...", a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

Rareș Bogdan va putea fi urmărit pe micile ecrane din această seară, când începe noul sezon "Jocuri de Putere", de la ora 21.00.

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ