Coronavirus - România: 28166 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Quintus, despre candidatul PNL: Aveam 3 propuneri ce ar fi putut să se opună doamnei de la PSD

Wednesday, 13 April 2016, 12:22 Sursă: agerpres.ro

"Eu aveam trei propuneri, nu le-am nominalizat, era vorba de trei femei, care ar fi putut foarte bine să îndeplinească această funcție și să se opună doamnei ziariste de la PSD. Avem atâtea doamne de ispravă încât poate că le-aș deranja pe celelalte (dacă le-ar nominaliza — n.r.) dincolo de cele trei. Dar trei le aveam foarte bune, una din ele evident era doamna Săftoiu", a declarat Quintus, miercuri, la RFI.

El spune că Adriana Săftoiu și Cătălin Predoiu au refuzat să candideze la Primăria Capitalei, iar conducerea partidului, în mijlocul căreia se află, este vinovată că nu a avut "cel puțin două - trei candidaturi importante" de rezervă pentru funcția de primar general.

"Este vina conducerii, în mijlocul căreia mă aflu, deci nu arăt cu degetul spre alții, arăt și spre mine. Noi trebuia să fim pregătiți să avem cel puțin două - trei candidaturi importante pentru această funcție, în cazul în care s-ar fi întâmplat ceva. Este totuși meritul celor care s-au gândit la această soluție, care este și benefică într-un fel pentru soarta Bucureștiului, și eu cred că este și foarte posibil câștigătoare", a adăugat liderul PNL.

Despre Marian Munteanu, președintele de onoare al liberalilor a spus că este o "legendă" potrivită pentru București și reafirmă că abținerea sa la vot în Biroul Politic Național al PNL nu privea personalitatea acestuia.

"Abținerea nu privea personalitatea domnului Marian Munteanu, pe care îl socotesc o legendă a Pieței Universității (...), i-am păstrat această amintire legendară, considerând că în fruntea orașului București, care are o istorie plecând de la o legendă, se potrivește bine o legendă. Însă am avut obiecțiuni cu privire la nepregătirea conducerii partidului față de o asemenea surpriză (retragerea lui Ludovic Orban, n.r.). Partidul însă trebuia să fie pregătit", a adăugat Mircea Ionescu Quintus.

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ