PSD va depune moţiuni simple împotriva miniştrilor PNL ai Sănătăţii, Muncii şi Dezvoltării

Saturday, 01 February 2020, 18:41 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

„În perioada următoare vom depune moţiuni simple, atât la Senat, cât şi la Cameră, văm începe cu moţiuni împotriva ministrului Sănătăţii, Muncii şi a ministrului grindă, de la Dezvoltare”, a spus Alfred Simonis.

Chestionat despre motivele care stau la baza acestor moţiuni simple, Simonis a zis că „există riscul practic a privatizării sistemului de Sănătate”.

„Evident, la Ministerul Sănătăţii, acest ministru trebuie demis sau să îşi dea demisia, pentru că există riscul practic a privatizării sistemului de Sănătate şi nu ne permitem ca într-o ţară unde nu toţi oamenii îşi permit un tratament în sistemul privat să existe un sistem care nu va avea fonduri suficiente pentru sistemul public şi să se aloce din ce în ce mai mulţi bani la sistemul privat, sistem care îl plăteşte pe ministrul Sănătăţii cu sume importante”, a argumentat el.


Fostul ministru al Sănătăţii Florian Bodog propune PNL-ului interzicerea oricărui tip de coplată pentru programele naţionale de sănătate şi suplimentarea bugetului, astfel liberalii vor demonstra că ordonanţa aflată în dezbatere publică referitoare la spitalele private „nu e o altă afacere PNL”.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri