S-a aflat marele câștigător după ședința PSD. Cine devine noul lider politic al PSD?

Friday, 07 June 2019, 17:55 Sursă: REALITATEA.NET

Marcel Ciolacu s-a arătat deranjat de faptul că PSD va organiza un Congres foarte rapid după eșecul din alegeri și condamnarea lui Dragnea. Ciolacu a anunțat că, pe viitor, Marian Oprișan va coordona proiectul politic al PSD.

„Nu am ce să comentez legat de demisia domnului Stănescu, este o decizie unilaterală. Eu în ședință nu am susținut organizarea unui Congres atât de rapid, dar prioritatea mea a fost și rămâne moțiunea de cenzură.

Părerea mea este că era nevoie să aprofundăm cauzele eșecului, să facem planurile de viitor. Din ce am înțeles, Marian Oprișan va coordona proiectul politic pe viitor.”, a spus Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă va candida chiar el din partea PSD la alegerile prezidențiale, acesta a spus că nu exclude această variantă.

„Vom vedea cine își depune candidaturile. Nu exclud, nu includ (n.e.: dacă va candida). Trebuia o analiză mai aprofundată, să ne facem planuri pentru viitor. Proiectul politic va fi coordonat de Marian Oprișan. Nici doamna Dîncilă nu și-a anunțat candidatura.”, a declarat Ciolacu.

„Există unii care vor stabilitate, vom face congres.”, a completat președintele Camerei Deputaților.

Sursa: evz.ro


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ