PSD s-a plictisit de miniştriii lui Cioloş. "Ora ministrului" nu se va mai ţine, până după alegeri

Monday, 21 March 2016, 15:27 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Senatul nu va mai organiza "Ora ministrului" până la sfârșitul campaniei electorale pentru alegerile locale, a anunțat luni Ioan Chelaru, vicepreședinte al Camerei Superioare a Parlamentului.

El a precizat însă că dacă ministrul de Externe, Lazăr Comănescu, va putea participa într-una dintre săptămânile viitoare la o dezbatere în cadrul 'Orei ministrului', ea va fi inclusă în programul plenului Senatului.

Chelaru a menționat că marți, când era programat ca Lazăr Comănescu să participe la ''Ora ministrului'', acesta nu va putea fi prezent.

"E greu să-l prindem pe domnul Comănescu. Dumnealui când e în țară, când nu e în țară. Am decis ca până după campanie să nu mai organizăm 'Ora ministrului'. Vrem ca 'Ora ministrului' să fie cu adevărat 'Ora ministrului', adică problematica ridicată de colegi să fie cunoscută din timp de ministrul respectiv, iar ministrul să vină foarte bine pregătit. Au mai fost momente când ministrul urma să ne răspundă în scris cu privire la problemele ridicate", a afirmat Chelaru, după ședința Biroului permanent.Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri