Coronavirus - România: 32948 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

PSD pregătește marea alianță înainte de alegeri! Ciolacu vrea ȘEFIA partidului, cine îl susține

Thursday, 28 May 2020, 12:15 Sursă: Realitatea.NET

Marcel Ciolacu vrea un mandat plin la conducerea PSD, însă nu este clar dacă va avea și un contracandidat în lupta pentru șefia partidului.

În cadrul ședinței de astăzi se discută despre organizarea congresului amânat din cauza pandemiei de coronavirus. Sunt tabere care își doresc ca acesta să aibă loc înaintea alegerilor, cel mai probabil în luna iulie.

La întâlnirea PSD se va vorbi și despre prelungirea stării de alertă cu două luni, idee pe care Marcel Ciolacu nu o ia în calcul.

”Ministrul sănătății ne anunță că vom reveni la o viață “relativ” normală abia din august și vrea, probabil, să-i fim și recunoscători pentru asta. Adică să mai stăm două luni în starea asta de alertă care înseamnă maxim interes pentru afacerile liberalilor pe bani publici și minimă preocupare pentru repornirea economiei.

Să le ascultăm rabdători promisiunile mincinoase și să le urmărim aprobator gafele ce provoacă haos în întreaga societate românească. Dacă așa văd consensul pentru scoaterea țării din criză se înșeală: eu și colegii mei din PSD nu putem fi de acord cu așa ceva”, este opinia lui Marcel Ciolacu.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ