Pe Toader îl paște remanierea

Thursday, 04 April 2019, 09:48 Sursă: REALITATEA.NET

Sunt sigure deja plecările Rovanei Plumb, ministrul fondurilor europene și a ministrului pentru românii de pretutindeni, Natalia Intotero, cele două fiind pe lista la europarlamentare.

Un alt nume vehiculat în PSD, dacă se va face o remaniere mai largă, este cel al lui Tudorel Toader, ministrul Justiției. În privința lui Toader, o parte din PSD este nemulțumită de faptul că acesta nu a intervenit suficient de decisiv în schimbarea legilor justiției și dorește schimbarea acestuia. 

Toader nu are piciorul rupt, dar are zilele numărate la Ministerul Justiției

Pe surse, se mai vorbește de plecarea Ministrul Afacerilor Europene, George Ciamba, ministrul Culturii, Daniel Breaz și ministrul Agriculturii, Petre Daea.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a precizat că va avea loc o remaniere guvernamentală înainte de alegerile europarlamentare, subliniind că nu crede că miniştrii aflaţi pe lista de candidaţi, cum sunt Rovana Plumb şi Natalia Intotero, trebuie să stea în Guvern până la aceste alegeri.

"Eu nu cred că trebuie să stea în Guvern până la data alegerilor. Le-am spus lor, i-am spus şi doamnei prim-ministru. Eu nu cred că un membru al Guvernului poate să fie şi în campanie electorală, poate să gestioneze şi problemele din minister. Doamna Plumb e ministrul Fondurilor Europene, nu trebuie să ne jucăm cu asta. Le-am spus care este punctul meu de vedere. Aştept, după ce doamna prim-ministru se întoarce şi vom avea o discuţie, ulterior şi în partid", a afirmat Liviu Dragnea, întrebat după şedinţa CExN al PSD dacă Rovana Plumb şi Natalia Intotero vor pleca din Guvern înainte sau după alegerile europarlamentare.


Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ