Coronavirus - România: 703776 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

PSD, miting de amploare la Iași, în ziua în care Iohannis îi primește pe liderii UE la Sibiu

Friday, 03 May 2019, 09:08 Sursă: REALITATEA.NET

Partidele și-au stabilit deja mitingurile pentru campania electorală. Pe 11 mai, Klaus Iohannis va participa la mitingul oraganizat de la PNL, la Iași. Apoi, pe 18 mai, la București

PSD va avea un miting la Iași, pe 9 mai, chiar în ziua în care Klaus Iohannis îi primește pe liderii UE la summit-ul de la Sibiu. Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Maricel Popa, care este şi liderul filialei ieşene a PSD, a declarat joi, pentru AGERPRES, că a depus la Primăria Iaşi o cerere de autorizare pentru a sărbători pe 9 mai, de la ora 16,00, Ziua Europei.

"Pe 9 mai vrem să organizăm la Iaşi un festival pentru sărbătorirea Zilei Europei. Avem două locaţii: Piaţa Unirii şi Palatul Culturii. Nu ştiu pentru care dintre ele ne va da autorizaţia Primăria. Am invitat absolut toţi ieşenii, toţi liderii naţionali, parlamentarii şi europarlamentarii. Vrem să sărbătorim Ziua Europei, aşa cum se face în toată Europa, cu un concert, cu mai multe formaţii, vor veni şi cei de la Cenaclul Flacăra, Columna", a declarat Maricel Popa.

USR va avea 3 mitinguri. Pe 5 mai la Cluj, pe 12 mai la Timisoara și pe 24, la București


Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ