PSD, de la "Măi, animalule" la „Măi, tembelule!” Pe baronul PSD Dumitru Buzatu l-au lăsat nervii

Sunday, 01 December 2019, 16:35 Sursă: Realitatea.net

Pe baronul PSD de Vaslui Dumitru Buzatu l-au lăsat nervii: i s-a adresat cu „măi, tembelule” unui vasluian, conform RealitateadeVaslui.net.

Adaugă părerea ta

Cu ocazia Zilei Naționale a României, oficialitățile din municipiul Vaslui, prezente în Piața Civică din localitate, au ținut câte un discurs. Când i-a venit rândul, Dumitru Buzatu a mers la tribuna instalată în Piața Civică și după ce și-a rostit alocuțiunea, a ținut să ureze celor prezenți tradiționalul „La mulți ani”.

Imediat după urarea sa către vasluieni, un grup afla în apropiere l-a huiduit la scenă deschisă pe liderul PSD Vaslui Dumitru Buzatu. Acesta i-a replicat instant unuia dintre ei: „măi, tembelule, măi!” Detalii aici

Comentarii Existente
2019-12-01 17:30:37
Huliganismul politic ar fi mai potrivit pentru oameni ,decât pentru animale .

Ce vă mirati?Tembelii sunt tot o specie umană,e-adevărat degradantă,necreată de PSD,dar agreată de hastagi si apreciată de dl presedinte..Ca si emigratia ! Binefăcătoarea națiunii prin votul dat celor mai ..mai ce ?Omul rage,boul rage,lupii urlă si noi facem plitică cu ei.

2019-12-01 17:48:30
Agentul Petrov !

Jafurile goagalizate ale ciumei rosii si-au demonstrat capacitatile in ultimii 30 de ani !!! Nordul tarii e mai rau decit inainte de razboi iar oamenii traiesc mai rau ca pe vremea turcilor !!! Trebuiau sa ii dea cu oua in cap !!! Poporanii sint impariti intre slugile numitilor si imputernicitilor de la stat si proxeneti, pedofili, traficanti, infractorii !!! Milioane de oameni au ramas fara locuri de munca din cauza sabotorilor corupti care si-ar vinde si familiile (multi asta si fac, intretinind ''familii'' paralele de amante lesinate de foame) pentru o gogoasa ...

2019-12-02 01:57:12
Paine si circ in Romanica

Petrov, bun venit in lumea celor vii!

2019-12-02 06:02:46
Statul nu mai e si intreprinzător ,românul e liber să câstige din învârteli

Dl Agent Petrov,desi ar trebui,prin ce faceti ,să fiți informat,văd ca o dati pe minciună.„Milioane de oameni au ramas fara locuri de munca din cauza sabotorilor corupti ”Dar oamenii s-au mutat în occident ,nu cu lucru,ci cu ghisefturi,pentru că UE a zis să distrugem Tractorul,23August,să desființăm minele ,să vindem aurul si petrolul,sa dăm contracte la nemți /apropo de contracte ,sa nu ia un primar mita sa dea un contract la români,ca sare tot DNA si CIA pe el/.In capitalism oamenii fac afaceri ,adică locuri de muncă ,bre,nu PSD,comunistule !Vreti rrepartiție de la stat să luvrati la finante sau in guvern ,când agricultura moare cu bărtânii ei cu tot,micile mestesuguri au dispărut si PSD e ciuma rosie.

2019-12-02 07:02:38
Agentul Petrov !

Paine si circ in Romanica - MAIMUTZA VORBESTE !!! Ooooaaauuuu, nu o speriati, alungati-o inapoi in bananier ... acolo e locul lor !!!

2019-12-02 07:09:59
Agentul Petrov !

Statul nu mai e si intreprinzător ,românul e liber să câstige din învârteli - sluga kakabebista, degeaba aruncati vina pe ''occident'' pentru ca VOI ati vindut totul, nimeni altcineva !!! Semnatura voastra e peste tot !!! Sinteti INAPOIATI si REDUSI de asta nu intelegeti nimic din timpurile pe care le traiti si trageti pe toti in jos !!! STATUL de care pomenesti, indiferent de ideologie, trebuie sa isi PROTEJEZE CETATENII, in primul rind !!! SA LE OFERE CONDITII pentru ca din cetateni este format STATUL ! VOI, maimutzele inapoiate kakabebiste, nu va doriti ca STATUL ROMAN sa mai existe si promovati continuu RASISMUL, INAPOIEREA, INVIRTEALA, TRADAREA, COORVASAREALA, DEZBINAREA, DEMOLAREA INDUSTRIALA, ECONOMICA, MORALA, DEMOGRAFICA ! VOI sinteti calaii tarii si ai poporului, mult mai rai si degenerati, decit taranoii care va aplica ideiile parsive !!! Pina la urma, nu veti reusi decit sa faceti ROMANI SI MAI TARI !!!

2019-12-02 07:17:17
Agentul Petrov !

Cine ia zis tzatzei firutza sa cumpere autobuze turcesti !? Dar lui livake sa foloseasca angajatii protectiei copilului pentru gasca infractionala !? Dar sa isi insuseasca insula belina !? dar lui hrebe sa isi traga 47000 hectare padure !? dar lui goagle ... !? Dar petrom, romtelecom, sidex, tractorul, aro, dacia, ..., flota, padurea, pamintul ... ! Cu mentalitatea de maimutza hoata ramasa din comunism si cu toti voicanii si iliestii cocotati peste tot, nici nu se putea ajunge la alt rezultat decit jefuirea romanilor de catre alogeni comunistoizi educati la morcurva !!!

2019-12-02 08:01:23
Agentul Petrov !

Pentru ciuma rosie, maimutzele inapoiate pline de ifose de aristrocrati care populeaza tara, MUNCA este inlocuita cu ''invirteli''. Pentru maimutzele inapoiate a MUNCI e o rusine, a ''invirti'' femei si fete la ''produs'' in europa este o dovada de capitalism si maximul de activitate privata la care pot ajunge cu gindul. Maimutzele cu coorul rosu, isi inchipue ca excrocarea, jefuirea si exploatarea propriilor frati si surori este capitalismul de care se vorbeste si despre care nu inteleg cum functioneaza. Pentru maimutzele cu coorul rosu a munci, a fi educat, a fi respectuos, a fi performant este dovada de prostie, in schimb e apreciaza BRUTELE, PROXENETII, PEDOFILII, CORUPTII, COORVARII, ... categoriile astea sint ''sculele'' cu care gasesc subiecte de discutie si intelegere !!! Maimutzele cu coorul rosu, nu inteleg DRAMELE celor care nu mai au ce sa puna pe masa copiilor, care nu au bani de spagi la doctori, care nu au bani sa dea cadouri profesorilor, care nu au bani sa cumpere un bilet de autobuz copiilor sa mearga la scoala, ... nu inteleg TRAGEDIILE copiilor (care ar fi putut fi copii sau nepotii lor) abuzati de adulti, ale femeilor (care ar fi putut fi nevestele lor) batute si inselate de grobieni, ale fetelor si femeilor (care ar fi putut fi una din rudele lor) traficate, arse, violate, drogate, batute, imbolnavite, murdarite de saminta tuturor nespalatilor din lume ... maimutzele cu coorul rosu sint multumite de orice, numai ''occidentul'' e de vina ...

2019-12-02 08:51:58
Paine si circ in Romanica

Eu ti-am urat bun venit in lumea celor vii, daca tu continui sa traiesti in propria imaginatie e strict problema ta. KGB!!! KGB!!! KGB!!! Iliescu!!! Voiculescu!!! Etc. Doar atata poti? Incearca si altceva ca deja ma plictisesc cu tine. Fi profesionist ce dracu!

2019-12-02 11:31:25
Ionescu

Jignim animalele! Asa meritati toti din PSD , sa fiti huiduiti tot timpul, ca ati distrus tara asta si veniti acum cu slogane de 1 decembrie. Ipocrizie crasa!

Alte articole din: Ultimele Stiri