Coronavirus - România: 29620 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Primar PSD, acuzat că a sustras acte dintr-o secţie de votare. Poliţia cercetează cazul

Sunday, 25 May 2014, 18:45 Sursă: Mediafax

ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014. Preşedintele Biroului Electoral Judeţean (BEJ) Sibiu, Andrei Vlăduţ Sebeşan, a declarat, pentru MEDIAFAX, că PMP Sibiu a depus o sesizare potrivit căreia primarul din Ocna Sibului a intrat într-o secţie de votare şi a sustras documente.

"Sesizarea a fost luată în discuţie în cadrul BEJ şi a fost trimisă către Poliţie pentru verificări”, a spus preşedintele BEJ Sibiu.

Liderul PMP Sibiu, Călin Blaga, a declarat, la rândul său, că primarul din Ocna Sibiului, Ioan Balteş (PSD), a intrat într-o secţie de votare şi "a smuls” din mâna reprezentantului PMP documente.

"Reprezentantul nostru în secţia de votare a sesizat faptul că în ultimele ore se înmulţiseră persoanele care votau pe listele suplimentare, ca fiind turişti din Copşa Mică şi alte localităţi. Şi-a notat pe hârtii datele lor pentru a face verificări, acesta fiind, de fapt, rolul nostru în secţiile de votare, să prevenim apariţia fraudelor. Primarul a intrat în secţia de votare, a făcut scandal şi i-a smuls din mână documentele respective. Am făcut sesizare la BEJ”, a afimră Călin Blaga.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Luciana Balteş, a spus că sesizarea a fost înregistrată şi se fac verificări la faţa locului.


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ