Coronavirus - România: 4057 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Prima reacție a Dacianei Sârbu, la posibilitatea ca Guvernul să REDUCĂ TVA la produse BIO

Thursday, 04 December 2014, 20:55 Sursă: REALITATEA.NET

”Stiti cine "a facut lobby" pe langa premier pentru reducerea TVA pentru produsele bio? Toti oaspetii straini si toti ambasadorii care au mancat bunatati bio romanesti si ne-au intrebat de ce nu le promovam mai mult, de ce nu le producem in cantitati mai mari, de ce nu ne facem un brand de tara din ele. Toti micii fermieri bio care produc alimente de o calitate exceptionala, mult peste cele de import. Toti copiii care ar manca mere bio romanesti, daca parintii lor nu le-ar gasi prea scumpe. 
Imi pare rau sa vad ca o masura absolut necesara pentru incurajarea agriculturii nationale de calitate este folosita ca arma in razboiul politic, dar ma bucur sa vad ca Guvernul ia o decizie importanta pentru viitorul nostru, al tuturor. 
Romania are potentialul de a deveni un nume pe piata produselor bio din Europa si din lume si cred ca, peste cativa ani, toate aceste contestari ale unei masuri absolut benefice pentru noi si pentru copiii nostri ni se vor parea ridicole”, a  scris Daciana Sârbupe pagina sa de facebook. 

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ