Coronavirus - România: 19398 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Preşedintele UNPR, înainte de contopirea în PMP: UNPR nu dispare, se transformă!

Wednesday, 20 July 2016, 17:49 Sursă: REALITATEA.NET

Din discursul presedintelui Valeriu Steriu, cel care va deveni presedinte executiv in noul PMP:

"Mi-as fi dorit ca barbatia si onoare sa nu fi fost doar lozinci la televizor. Ultima perioada mi-a aratat ca in politica romaneasca sunt putini barbati adevarati. Nu pot cu constiinta impcata sa accept varianta fuziunii cu PSD care spune asa: facem fuziunea in varianta noastra. Nu pot accepta neseriozitatea PNL. Nu stam cu mana intinsa la nimeni. Cerem sa fim tratati cu respect. PMP ne-a aratat acest respect. In politica trebuie sa existe si chimie si voturi. Povestea UNPR merge mai departe, purtam trecutul nostru pozitiva, purtam amintirile frumoase. UNPR nu dispare, se transforma. Sa mergem inainte cu curaj!"

La randul sau, in discursul sustinut in fata salii aproape pline din Palatul Parlamentului, liderul deputatilor UNPR, a vorbit despre tradatorii din partid care au plecat catre PSD si s-a intrebat, retoric, daca a fost bine ca UNPR a stat mereu in spatele altor partide.

Evenimentul a inceput cu intonarea imnului national si s-a incheiat cu "Noi suntem romani", in aplauzele ritmate ale participantilor. La un moment dat, progresistii au decis sa se aplaude singuri pentru ca au muncit timp de sase ani, apoi si-au aplaudat alegatorii.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ