Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ponta, către miniştri: Vă rog să vă descărcaţi şi să folosiţi aplicaţia pentru site-ul Guvernului!

Wednesday, 14 October 2015, 14:17 Sursă: REALITATEA.NET

"Vă rog să vă descărcați, (...) să folosiți și, mai ales, să criticați aplicația, că, în general, așa este în România: cineva face și ceilalți critică. Din partea dumneavoastră aștept critica, a presei la fel, ca să îmbunătățim aplicația, dar cred că dacă trăim în secolul al XXI-lea trebuie să o avem", a spus prim-ministrul, în debutul ședinței de Guvern, arătând că SGG a realizat pentru prima dată o aplicație pentru smartphone pentru site-ul Guvernului.

El și-a exprimat speranța că această aplicație va fi utilă celor care vor să obțină informații despre activitatea Guvernului și deciziile luate.

"La mine funcționează, sper că și la alții și, cu siguranță, poate fi îmbunătățită, dar bine că am făcut-o și ideea de 'open government' pe care am lansat-o de câțiva ani, împreună cu câțiva colegi, se pare că prinde contur și în toate clasamentele mondiale Guvernul României și activitatea guvernamentală a progresat foarte mult.

Dacă putem să mergem și spre structurile deconcentrate și birocrația din alte zone cu atât mai bine", a arătat premierul.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ