Ponta avertizează PNL: Să nu saboteze Proiectul de revizuire a Constituției!

Tuesday, 21 April 2015, 20:08 Sursă: REALITATEA.NET

"Fac un APEL ffff hotarat la conducerea PNL sa nu saboteze Proiectul de revizuire a Constitutiei!!! Din motive politicianiste greu de inteles astfel se va pierde o oportunitate care apare o data la 10-15 ani de a moderniza institutiile statului si de a adapta sistemele de protectie a drepturilor fundamentale!", a spus Victor Ponta, pe Facebook.

Totodată, Ponta a subliniat faptul că "îngroparea acestui proiect ar fi o gravă trădare" a electoratului care a avut încredere în PSD și PNL și a propus întrunirea, cât mai curând, a liderilor tuturor partidelor parlamentare în care să decidă finalizarea procesului de revizuire a Constituției.

"Orice reforma reala a vietii politice nu poate fi completa fara modificarea Constitutiei! Si trebuie sa le reamintesc parlamentarilor liberali ca aceasta a fost una dintre principalele promisiuni pe care le-am facut in campania din 2012 cand am fost toti alesi ! Ingroparea acestui proiect ar fi o grava tradare a tuturor celor care au avut incredere in noi!Propun sa avem cat mai curand o intalnire a liderilor tuturor partidelor parlamentare in care sa decidem finalizarea procesului de revizuire a Constitutiei ( tinand cont de observatiile Comisiei de la Venetia si ale Curtii Constitutionale)!", a mai afirmat Victor Ponta. 

 

Valeria Schelean (PNL): Victor Ponta minte încă o dată, de data asta despre revizuirea Constituției

 
Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ