Coronavirus - România: 235586 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ponta uimește: O felicită pe Rovana Plumb pentru mărirea alocațiilor, deși măsura aparține PNL

Wednesday, 27 May 2015, 15:42 Sursă: REALITATEA.NET

”Victor Ponta o felicită pe Rovana Plumb pentru dublarea alocațiilor. Mă așteptam să înceapă să își însușească măsura PNL, pe care nici măcar nu a votat-o. Nu credeam că furtul se va întâmpla atât de repede. Acest premier chiar nu are nicio limită în minciună și impostură”, a scris Gorghiu, pe pagina sa de facebook. 

 Dupa votul din Camera Deputatilor, cand 332 de parlamentari au fost de acord cu dublarea alocatiei si nu s-a inregistrat niciun vot impotriva, Ponta a precizat, la momentul respectiv, ca Guvernul se va "conforma".

"La un vot asa consistent, trebuie sa ne conformam. Ne vom supune vointei suverane. Avand un vot asa consistent, vom sprijini resursele financiare pentru bugetul din 2016, astfel incat dublarea alocatiilor sa nu fie o promisiune, ci o realitate", a punctat prim-ministrul.

Camera Deputatilor a aprobat, miercuri, dublarea alocatiilor pentru toti copiii, de la 42 la 84 de lei. Surpriza din plen a constat in faptul ca niciun deputat nu a votat impotriva masurii, desi premierul Victor Ponta a sugerat ca se opune amendamentului PNL.


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ