Coronavirus - România: 471536 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ponta neagă știrea despre bombele nucleare din România: E nevoie de acțiune legală contra autorilor

Thursday, 18 August 2016, 14:08 Sursă: REALITATEA.NET

"Aceasta stire falsa (o minciuna grosolana) data de EURACTIV.COM este cu adevarat de natura sa afecteze grav siguranta nationala a Romaniei!

Reactia prompta a MAE de a demonta aceasta dezinformare e binevenita, dar nu cred ca este de ajuns (multi oameni nu mai citesc dezmintirea oficiala - si unii probabil oricum nu-i cred pe cei de la MAE)!

Este clar nevoie de o actiune legala contra autorilor si de o analiza a modului in care a fost construita aceasta stire. Eu am motive sa cred ca fost conceputa intr-un "laborator" din strainatate (poate Moscova?!), data unui "tovaras" de la Euractiv.com si plasata in Romania printr-o retea deja folosita anterior (EuroActiv are in Bucuresti acelasi sediu cu ... Hotnews! Si mai are cateva organisme de presa care ii preiau imediat relatarile)!

Daca tot ne-am indignat fata de povestea de la SkyNews (o simpla farsa a unor tantalai) si am arestat oameni pentru asta, stirea cu arme nucleara mutate in Romania este de 100 de ori mai grava si apta de a aduce uriase prejudicii sigurantei nationale.

Si asa poate aflam cu adevarat cine face in Romania "jocurile" altor tari care ne sunt inamice!
Ca cetatean al Romaniei si deputat in Parlament solicit public autoritatilor in drept sa ia urgent toate masurile necesare si sa informeze opinia publica!", scrie Victor Ponta pe Facebook. 

SUA au început transferul de arme nucleare staționate în Turcia spre România, pe fondul deteriorării relațiilor dintre Washington și Ankara, afirmă joi EurActiv.com, citând două surse independente, același portal precizând că MAE român neagă cu fermitate informația.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ