Coronavirus - România: 229040 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Victor Ponta, circ la audierile legate de ofiţerul acoperit. Fostul premier anunţă ironic un nume

Monday, 25 April 2016, 18:35 Sursă: REALITATEA.NET

"La SRI nu m-a chemat. La Calimente e un păcălici, stiţi foarte bine, ce să.... O să îi spun, Lucian Isar e, despre el vorbeam. Isar preia tot, a preluat PNL", a spus Ponta.

Declaraţiile vin la scurt timp după ce atât preşedintele comisiei parlamentare de control a Serviciului de Informaţii Externe, cât şi membri ai comisiei de control a Serviciului Român de Informaţii au anunţat că îl vor chema pe Ponta în Parlament, pentru a da explicaţii în legătură cu afirmaţiile făcute recent. Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, a reacţionează dur la ironiile lui Victor Ponta.

Alina Gorghiu îi răspunde:
,,Omul e de domeniul patologicului şi sunt convinsă că o întreagă ţară vede că e un semn foarte bun că am scăpat de un prim-ministru bolnav. Îmi asum tot ce spun, cu subiect şi predicat. Până acum făcea un rău imens PSD-ului. Acum nu face altceva decât să distrugă PSD. Să ajungi să spui că soţul meu, care este persoană fizică, privată, nu are nicio legătură cu viaţa politică, va acapara PSD-ul este de noaptea minţii, dar doar PSD-ul poate să judece cât de în favoarea lor este o asemenea declaraţie. Mie nu-mi rămâne decât să privesc cu zâmbetul pe buze toate elucubrațiile acestui om" -

îi transmite, Alina Gorghiu. În paralel, preşedintele Comisiei de control SRI, Georgian Pop, a precizat, într-un comunicat trmis presei că:


,,Serviciul nu are ofițeri acoperiți în instituțiile în care legislația interzice expres acest lucru, iar dacă cineva are elemente concrete că între timp au apărut încălcări ale legii în această privință este invitat la comisie pentru a prezenta datele pe care le deține și a aduce toate clarificările necesare."


Victor Ponta a stîrnit un adevărat scandal după ce a scris săptămâna trecută, pe Facebook, despre existenţa unor ofiţeri acoperiți sau neacoperiți, în conducerea PSD, care vor să preia șefia partidului. Ulterior, a revenit şi cu precizări suplimentare. A indicat faptul că ar fi vorba despre unul din vicepreşedinţii PSD, fost ministru.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ