Ponta, reacție vehementă după publicarea scrisorii ”disidenților” anti-Dragnea

Wednesday, 19 September 2018, 12:20, Sursă: REALITATEA.NET

Victor Ponta a precizat că le urează succes social-democraților care vor o reformă în PSD și care cer demisia lui Liviu Dragnea din fruntea partidului.

Adaugă părerea ta

”Le urez succes tuturor celor care au inteles in al 12-lea ceas ca Grupul lui Dragnea duce Romania, Parlamentul, Guvernul si PSD la dezastru! Sper ca ei sa salveze ce mai este de salvat si sa gandeasca o strategie de revenire pe calea normalitatii!”, a scris Victor Ponta, pe Facebook. 

Fostul premier a mai precizat că partidul pe care-l conduce acum va sustine orice efort ”de reforma si revenire la valorile” care au stat la baza formarii USL si a Guvernarii din 2012-2015.

Parlamentul nu mai funcționează deloc în prezent, a afirmat Ponta, subliniind că, de fapt, toate deciziile sunt luate de Liviu Dragnea.

Liderul Pro România a mai precizat că dacă Liviu Dragnea nu va pleca din fruntea social-democraților, el îi așteaptă în partidul său pe ”disidenții” din PSD.

A apărut scrisoarea disidenţilor din PSD în care se cere demisia lui Dragnea. Documentul integral

Realitatea.NET a obţinut scrisoarea liderilor PSD în care se solicită demisia lui Liviu Dragnea. Paul Stănescu, Gabriela Firea şi Adrian Ţuţuianu semnează, în numele unui comitet de iniţiativă, documentul prin care solicită demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea PSD și - spune Țuțuianu, și din funcția de președinte al Camerei Deputaților -.