Coronavirus - România: 695153 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ponta, despre reducerea CAS: Oamenii nu își amintesc de "pelticii politici" care critică orice

Monday, 05 October 2015, 13:46 Sursă: REALITATEA.NET

"Ioana Petrescu a adus aminte publicului ( si mie) ca a trecut deja un 1 an de la reducerea CAS cu 5 puncte procentuale - o masura fff buna dar criticata vehement atunci de Traian Basescu si discipolii sai ( in frunte cu "basistul" Ionut Dumitru de la Consiliul Fiscal). Si se mira ca nimeni nu isi mai aminteste de cei care se opuneau si argumentele lor infantile!

Eu cred ca in 1 iunie 2016 nimeni nu va mai tine minte cate critici au fost pentru reducerea TVA la 9% la alimente si turism - o masura extraordinar de buna.

Si deja in 2016 , cand cota generala de TVA va fi 20% , nimeni nu isi va mai aduce aminte de la fel de penibila Opozitie care dupa ce a votat Codul Fiscal s-a apucat sa-l critice !!!

O lectie utila pt Ioana - Oamenii isi aduc aminte de cei care fac lucruri bune, nu de "pelticii politici" care stau pe margine si critica orice!", scrie Victor Ponta pe Facebook.

 

Ioana Petrescu a adus aminte publicului (și mie) că a trecut deja un 1 an de la reducerea CAS cu 5 puncte procentuale -...

Posted by Victor Ponta on Monday, 5 October 2015
Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ