Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ponta, despre Adrian Sârbu: M-a întrebat dacă vreau să mă facă preşedinte

Monday, 09 June 2014, 22:20 Sursă: REALITATEA.NET

Declaratia a fost facuta in contextul in care moderatorul l-a intrebat de un articol aparut pe siteul gandul.info, iar Victor Ponta i-a raspuns ca este doar impresia jurnalistilor de la Gandul.

"Am o neintelgere cu Adrian Sarbu. Mi-a spus ca el i-a facut pe toti presedinti si daca vreau sa ma faca si pe mine. Iar eu i-am spus ca prefer sa isi plateasca taxele", a explicat premierul Ponta, la un post TV.

Totusi, in momentul in care moderatorul a intrebat, direct, daca crede ca exista o legatura intre aceasta discutie si politica editoriala a publicatiei, Victor Ponta a ezitat si a spus ca nu poate face o astfel de afirmatie.

Tot luni, prim ministrul a avut o atitudine similara fata de jurnalistii de la televiziunea Digi24. Intrebat cum comenteaza deteriorarea relatiilor cu SUA care transpare din declaratiile senatorilor americani prezenti in Romania zilele acestea, declaratii facute la gandul.info, Ponta le-a raspuns: "La Digi24 se deterioreaza relatiile, eu stiu ca avem relatii bune cu Statele Unite ale Americii".


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ