Coronavirus - România: 114648 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ponta: Cei care m-au huiduit, nişte interlopi profesionişti cu tatuaje

Saturday, 24 May 2014, 21:27 Sursă: Mediafax

"Am aflat din presă de incidentul de la Constanţa şi l-am condamnat imediat. Între timp, doamna Udrea a dat un comunicat că să ne fie ruşine şi a trimis nişte interlopi să mă huiduie. Gândirea lor, a doamnei Udrea că dacă se întâmplă ceva preşedintelui Băsescu, dacă se împiedică, e din cauza noastră şi trebuie să trimită ei nişte bătăuşi ca cei de la Nana să ne facă ceva e o gândire paranoică. Au venit nişte domni bine hrăniţi, cu muşchi şi tatuaje, foarte profesionişti, erau ca la serviciu. Au fost trimişi să plătească o poliţă pentru ceva ce nu am făcut", a spus Ponta la Antena 3.

Premierul Victor Ponta a fost huiduit, sâmbătă, la sosirea în Gara de Nord din Bucureşti, unde a ajuns de la Craiova, de un grup de aproximativ 30-40 de tineri care l-au aşteptat la ieşirea de pe peron.

Ponta a plecat, sâmbătă după-amiază, din Gara Craiova, în prima cursă a trenului electric Hyperion, produs în acest oraş. Ulterior, el a sosit în Gara de Nord. La sosire, premierul a coborât din tren, împreună cu vicepremierul Liviu Dragnea şi ministrul Transporturilor, Dan Şova. El a acordat declaraţii jurnaliştilor care îl aşteptau pe peron.

După aceste declaraţii, Ponta s-a îndreptat către ieşirea din Gara de Nord. La ieşirea de pe peron, un grup de aproximativ 30-40 de tineri care nu aveau bagaje l-au huiduit pe Victor Ponta.

Unul dintre tineri a afişat o pancartă albă pe care nu era scris nimic. În momentul în care tinerii au început să huiduie, Ponta i-a salutat cu mâna.

"De ce te-a trimis?" i s-a adresat Ponta unui tânăr din grup, râzând. "Dar eu nu i-am aranjat nimic lui Băsescu azi la Constanţa. Nu trebuia să-mi aranjeze ei aici", a continuat liderul PSD.

Ofiţerii SPP l-au înconjurat pe premier, formând un perimetru de securitate. Şeful Guvernului a ieşti din gară, a urcat în maşina oficială şi a plecat.

Preşedintele Traian Băsescu a fost scuipat de un tânăr, sâmbătă, la Constanţa, în momentul în care a coborât de pe nava şcoală "Mircea", bărbatul fiind imobilizat imediat de către ofiţerii SPP.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ