Coronavirus - România: 28582 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Pocora: Ne pare rău că Diaconu şi-a dat demisia din PNL, îl aşteptăm oricând înapoi în partid

Wednesday, 19 March 2014, 15:36 Sursă: Mediafax

"Ne pare rău că domnul Mircea Diaconu a decis să-şi dea demisia, întrucât lucrurile în politică nu încep şi nici nu se încheie cu lista pentru alegerile europarlamentare. Domnul Diaconu a demonstrat în tot acest timp că înţelege politica în profunzimea ei, de aceea gestul său este unul regretabil. În continuare PNL îl consideră un liberal şi îl aşteptăm oricând va dori să ni se alăture din nou", a declarat Cristina Pocora.

Vicepreşedintele PNL Mircea Diaconu a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că şi-a dat demisia din partid şi va candida independent la alegerile europarlamentare, el adăugând că urmează să strângă 100.000 de semnături pentru a-şi putea depune candidatura "şi pentru ca ANI să o poată contesta".

"Am decis să-mi dau demisia pentru a putea candida ca independent la alegerile europarlamentare. Încerc să strâng în cinci zile cele 100.000 de semnături de susţinere pentru a-mi putea depune candidatura şi pentru ca ANI să o poată contesta. Mai departe, cum va dori naţiunea", a declarat Diaconu.

Numele lui Mircea Diaconu a fost retras marţi de pe lista de candidaţi PNL pentru alegerile europarlamentare.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marţi că retragerea lui Mircea Diaconu de pe lista de candidaţi la europarlamentare din partea liberalilor a fost determinată de situaţia acestuia legată de sentinţa privind incompatibilitatea sa şi poziţia exprimată de ANI.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ