Coronavirus - România: 68046 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Pocora: Impresia mea e că Ponta s-a decis mai devreme de luni. A renunțat la proiectul USL

Thursday, 20 February 2014, 19:31 Sursă: agerpres.ro

"Impresia mea este că dl Ponta s-a decis mai repede decât termenul pe care și l-a ales, și anume luni, a renunțat la proiectul USL și implicit la partenerii din PNL și preferă majoritatea pe care am văzut că o conducea în Parlament la votul pentru imunitatea dlui Cosma", a declarat Pocora, pentru AGERPRES.

Ea a subliniat că președintele PNL, Crin Antonescu, este candidatul USL la alegerile prezidențiale, acest lucru fiind confirmat de congresele partidelor din Uniune.

Premierul Victor Ponta a afirmat, joi, că impresia sa este că președintele PNL, Crin Antonescu, a decis să candideze la prezidențiale fără a-și asuma responsabilitatea guvernării până atunci.

"Impresia mea, strict personală, este că domnul Antonescu a decis să candideze la prezidențiale fără a-și asuma responsabilitatea guvernării până atunci. Pot să înțeleg la nivel politic acest lucru, la nivel personal n-aș proceda așa", a precizat Victor Ponta, întrebat de jurnaliști de ce liberalii nu vor restructurarea Guvernului în Parlament.Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ