Coronavirus - România: 68046 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

PNL este de acord cu ancheta parlamentară propusă de USD în cazul ASF

Tuesday, 18 February 2014, 14:59 Sursă: Mediafax

ANCHETĂ ASF. "PNL este de acord cu această iniţiativă, nu cred că trebuie să fie un subiect tabu salarizarea în orice instituţie publică. Tocmai fiind un caz mediatizat e bine să se cunoască toate informaţiile", a declarat Pocora.

USD, formată din PSD, UNPR şi PC, propune realizarea unei anchete parlamentare privind activitatea ASF şi nivelul de salarizare din această instituţie.

"Ţinând cont de dezvăluirile apărute în ultima perioadă referitoare la activitatea şi nivelul de salarizare din cadrul Autorităţii de Supraveghere Financiară, precum şi de faptul că Autoritatea de Supraveghere Financiară este subordonată Parlamentului României, Uniunea Social Democrată este de acord cu realizarea unei analize, la nivelul Parlamentului României, referitoare la activitatea acestei autorităţi", se arată într-un comunicat al USD remis, marţi, agenţiei MEDIAFAX.

ANCHETĂ ASF. "Considerăm că, printr-o astfel de anchetă, se vor putea clarifica aspectele sesizate la nivelul mass-media cu privire la câştigurile salariale ale conducerii ASF", mai precizează USD.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ