Coronavirus - România: 217216 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

PDL vrea dezbatere cu Ponta la Cameră pe fonduri europene. Ponta: Prostul care vorbeşte de sănătoşi

Tuesday, 25 March 2014, 15:56 Sursă: Mediafax

PDL a depus o solicitare la Biroul Permanent al Camerei Deputaților prin care cere prezența premierului Victor Ponta în Parlament pentru a discuta despre stadiul negocierilor cu Comisia Europeană în ceea ce privește utilizarea fondurilor europene alocate pentru perioada 2014-2020, a anunţat deputatul PDL Alexandru Nazare.

"Prostul care vorbeşte de oamenii sănătoşi. Ce să spună PDL? Ei ne-au lăsat guvernarea cu 7% pe absorbţie, noi avem 34%. Ce să mă înveţe ei? Ce să nu fac probabil. Eu vin la toate dezbaterile, dar totuşi chiar au un lapsus de memorie. Tocmai am prezentat astăzi, în guvernarea PDL 7% era absorbţia şi toate programele operaţionale blocate, astăzi sunt toate deblocate şi suntem la 34%", a răspuns Victor Ponta.

El a adăugat că vine la toate dezbaterile, dar nu ar vrea să-şi "piardă timpul".

"Nu aş vrea să-mi pierd timpul cu nişte indivizi despre a căror competenţă ne-am lămurit cu toţii. Cu cine să vorbesc de fonduri europene, cu doamna Boagiu care a blocat programul pe transport, cu doamna Sulfina Barbu care a blocat mediul, cu cine să vorbesc de la PDL?", a mai spus Ponta.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ