Coronavirus - România: 479634 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

PDL: Omiterea unei strofe din imnul naţional a fost o "eroare neintenţionată"

Tuesday, 29 July 2014, 20:20 Sursă: REALITATEA.NET

PDL a dat publicităţii, marţi, o precizare în ceea ce priveşte momentul intonării imnului naţional la congresul comun PNL-PDL de sâmbătă, în care s-a decis fuziunea celor două partide. În debutul reuniunii fusese intonate din imnul de stat doar două strofe, prima şi a treia, fiind omisă cea de-a doua strofă care conţine sintagma "un nume de Traian".

Potrivit PDL, firma care s-a ocupat de organizarea evenimentului a explicat că incidentul "a fost o eroare neintenţionată", iar varianta difuzată fusese preluată de pe internet cu titlu gratuit şi folosită de mai mulţi ani de zile.

"Această variantă eronată există şi astăzi pe mai multe pagini web. La evenimentul de sâmbătă, au fost redate doar primele două strofe din varianta deţinută, din motive exclusive de încadrare în timpii alocaţi desfăşurării evenimentului. Nu am editat, procesat sau distorsionat acest material audio. Ne cerem scuze pentru inconvenientele create, asigurându-vă, încă o dată, că nu a fost nimic intenţionat, premeditat sau la cererea unui terţ", se arată în precizarea făcută de firma în cauză, potrivit comunicatului PDL, scrie mediafax.ro.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ