Orban, revoltat că Violeta Alexandru a căzut în Parlament

Wednesday, 30 October 2019, 17:16 Sursă: REALITATEA.NET

Șeful PNL susține că este "nedrept, este revoltător și că votul a fost unul politic, care nu are nicio legătură cu calitatea prestaţiei şi cu calitatea răspunsurilor". 

Adaugă părerea ta

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, după ce propunerea sa pentru Ministerul Muncii a fost avizată negativ de comisiile Parlamentului, că este ”nedrept, este revoltător, votul a fost un vot politic care nu are nicio legătură cu calitatea prestaţiei şi cu calitatea răspunsurilor”. Orban a precizat că va merge mai departe cu candidaţii care au primit avize negative.

”Este nedrept, este revoltător, votul a fost un vot politic care nu are nicio legătură cu calitatea presaţiei şi cu calitatea răspunsurilor date de candidatul nostru la funcţia de ministru al Muncii. Ca atare, mergem mai departe cu candidaţii noştri”, a spus Orban.

Acesta a precizat că ”PSD a căzut de la putere, Guvernul a fost demis, PSD mai are 20% intenţie de vot”.

”Aceşti parlamentari au investit miniştri, mulţi analfabeţi funcţionali, fără nicio legătură cu domeniul respectiv şi care au făcut de râs instituţiile”, a mai afirmat Orban, vizibil nervos.

Premierul desemnat a completat, precizând că votul nu a avut de-a face cu ”calitatea candidaţilor şi cu calitatea programului de guvernare”.

Până acum, trei dintre propunerie făcute de Orban au fost avizate negativ – pentru Ministeru de Finanţe, pentru Ministerul Dezvoltării şi pentru Ministerul Muncii.