Coronavirus - România: 241339 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Reacția lui Orban după respingerea moțiunii de cenzură a Opoziției

Wednesday, 27 June 2018, 23:24 Sursă: REALITATEA.NET

"Este rezultatul nesimţirii, slugărniciei, lipsei de curaj şi lipsei de responsabilitate faţă de destinul României a celor din majoritatea guvernamentală, care au preferat să stea alături de Liviu Dragnea, să-i gireze în continuare un regim de putere profund nociv pentru România, în loc să-şi facă datoria faţă de stat", a spus Ludovic Orban, adăugând că lupta sa politică va continua.

Referitor la o propunere a lui Victor Ponta privind un posibil guvern de uniune naţională, liderul PNL a afirmat că ”nu comentează”.

”Ponta este un opozant mai tânăr, până acum a fost împreună cu Liviu Dragnea, au făcut o echipă care a împărtăşit o mulţime de lucruri în comun. Eu nu uit că Ponta a fost preşedinte, Dragnea, secretar general, că Ponta era premier şi mâna dreaptă a lui Ponta era Dragnea. Deocamdată trebuie să mai treacă ceva vreme până să aibă o foarte mare credibilitate în rândul publicului, care este efectiv împotriva PSD, împotriva lui Dragnea şi împotriva acestui mod nociv de a conduce România", a mai precizat Orban.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ