Orban critică toleranța Guvernului Cioloș față de menținerea politizării administrației

Tuesday, 23 February 2016, 23:00 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Prim-vicepreședintele PNL a declarat că nu a ezitat să critice Guvernul Cioloș atunci când a fost nevoie.

"Guvenul Cioloș nu este Guvernul PNL și îi rog pe oameni să nu cadă în plasa pe care o întinde PSD care pe de-o parte în anumite media pe care o controlează fac praf imaginea Guvernului, iar, pe de altă parte ei care au votat învestirea Guvernului acum se joacă de-a opoziția, depun moțiuni de cenzură. Lucrurile sunt clare: Guvernul Cioloș este un Guvern de tehnocrați. Așteptăm de la Guvernul Cioloș să asigure echilibrul în competiția electorală", a afirmat Orban.

Întrebat ce nemulțumiri are PNL la adresa Guvernului Cioloș, Orban a detaliat:

"Păstrează în linia a doua, a treia și în structurile deconcentrate foarte mulți PSD-iști, care nu sunt niște oameni de administrație, pricepuți care să conducă aceste servicii și această toleranță, a celor pe care i-am votat și eu la momentul învestirii, față de menținerea politizării administrației mi se pare contraproductivă. Se va întoarce împotriva lor ca și Guvern".

În acest context, Orban a punctat că în toate județele sunt 'doi - trei șefi de deconcentrate care candidează', în condițiile în care îndemnul premierului Dacian Cioloș către întreaga administrație a fost să nu se bage în campania electorală.

"Sunt județe unde se menține un sistem de prefecți care sunt profund atașați PSD. Deci Dacian Cioloș a zis către întreaga administrație 'nu vă băgați în campanie', 'nu candidați'. Păi o să găsiți în toate județele doi - trei șefi de deconcentrate care candidează. Vă dam exemplu în Dâmbovița, șeful Gărzii de Mediu candidează în Corbii Mari, șeful de la Registrul Auto Român candidează în Pucioasa. Deci îndemnurile sunt ascultate", a afirmat Orban.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri