Oprișan n-a auzit de iubită și de salariul ei uriaș de la ASF

Tuesday, 14 January 2020, 16:38 Sursă: realitatea.net

Autor: Realitatea.NET

Pe modelul mamei cu bani, paznic de noapte, baronul de Vrancea are și o iubită, ce-i drept un pic mai săracă decât mama, dar, totuși, angajată pe bani mulți la ASF. Despre care se face că nu știe nimic. ”Sunteți într-o eroare și o să vă dezamăgesc. Prietena mea lucrează la Otopeni, nu la ASF”.

Liderul PSD Marian Oprișan a evitat să dea un răspuns clar, marți, după ce jurnaliștii l-au întrebat ce o recomandă pe iubita sa pentru funcția pe care o ocupă la ASF, unde ar fi plătită cu un salariu de mii de euro.

Oprișan a spus că prietena sa lucrează la aeroport, iar după ce un reporter l-a corectat, atrăgându-i atenția că întrebarea s-a referit la iubita sa, liderul PSD a evitat să spună clar dacă respinge informațiile apărute în presă.

Marian Oprișan: ”Sunteți într-o eroare și o să vă dezamăgesc. Prietena mea lucrează la Otopeni, nu la ASF”.

Reporter: Nu, iubita, nu prietena dumnevoastră. Iubita. Nădrag Mirela, parcă.

Marian Oprișan: ”Haideți să ... Sunteți oameni serioși? Sau despre ce vorbim?”


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-14 17:52:06
Cooorvarelul asta se vrea “exemplu”, un “lider” !!!

In timp ce cacanarul asta are mult mai mult decit ii este necesar si intretine “iubite” pe unde apuca, copii din judetul astuia fac foamea si sint asteptati sa plateasca cheltuielile ciordelului ... scirba maxima in degenerarea indusa de gasca de ciordei rosii !!!

2020-01-14 18:16:50
Oprisane

Tell the true

2020-01-14 19:07:43
trilulilu

Un dobitoc , mincaiai p .... da mai mare prost nu s-a putut vede in acel partid , ajungi cit de curind linga prietenul tau de la Rahova .

Alte articole din: Ultimele Stiri