Coronavirus - România: 475362 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Octavian Hoandră: Opțiunea cu Teodor Meleșcanu la MAE este o gafă

Monday, 02 January 2017, 15:22 Sursă: REALITATEA.NET

"Eu nu cred ca PSD are dreptul să lase un minister important în momentul acesta. PSD a promis ca va reface România. Nu poţi sa începi cu un domn de vârsta lui Meleșcanu. Nu are un mare impact în ce înseamnă politica externă", a spus Hoandră, la Realitatea TV.

"PSD are obligatia să țină ministerul de Externe, să refacă parteneriate, cu Franța, cu UE, cu SUA și să îl ducă la alt nivel. PSD trebuie să își asume ministerele importante care vor schimba România. Altfel, voi crede că au început cu stângul. Nu cred că Meleșcanu e în măsură să facă acest lucru. E o figură apusă. Nici pentru ALDE nu e o mare cinste. El să stea în rezervă", a adăugat jurnalistul.

Teodor Meleșcanu a mai fost ministru de Externe în perioada 1992-1996, în Guvernul Văcăroiu din partea FDSN, şi din 10 noiembrie 2014 până în 18 noiembrie 2014, în Guvernul Ponta.

Meleşcanu a fost şi ministru al Apărării în Guvernul condus de Călin Popescu Tăriceanu, în perioada aprilie 2007-decembrie 2008, dar și director al Serviciului de Informații Externe.Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ