Numire bombă în Guvernul Orban

Friday, 06 December 2019, 10:33 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Premierul Ludovic Orban l-a numit, joi, pe Nini Săpunaru, un veteran al PNL Vrancea, în funcția de secretar de stat al Departamentului pentru relația cu Parlamentul, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial.

Nini Săpunaru are 56 de ani și a condus mult timp organizația din Vrancea a PNL și a fost parlamentar în trei legislaturi, dar a devenit cunoscut ca șef al vămilor în perioada 1997 – 1999, în guvernul Victor Ciorbea. A fost perioada în care instituția a fost în centrul unor mari scandaluri de corupție privind contrabanda cu țigări și alcool.

La alegerile din 2016, el nu a mai fost pe listele de candidați ale PNL la Parlament. Potrivit portalului Justiție Curată, lui Săpunaru i s-a reproșat în interiorul partidului relația de prietenie cu baronul PSD Marian Oprișan, dar și contractele de consultanță obținute de firma la care a fost acționar – SC Europroiect – pentru drumurile județene, din subordinea Consiliului Județean Vrancea, condus de același Marian Oprișan, scrie G4Media.Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-07 12:56:27
Stroe vasilica

...facem noi ce facem si ne intoarcem ca si cainele la boratura...potaile nu pier niciodata....de aici si greata vrancenilor fata de otrepe si analfabeti...si mafioti.

Alte articole din: Ultimele Stiri