Coronavirus - România: 235586 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Noul Argeș: autostradă, reabilitarea gării regale, deschiderea permanentă a Transfăgărășanului

Wednesday, 23 September 2020, 15:09 Sursă: Realitatea.net

Sunt incluse: Autostrada Pitești-Sibiu, drumul expres Pitești-Craiova, reabilitarea DN73C (drumul celor 3 capitale), reabilitarea DN73 Pitești-Brașov, modernizarea DN67B Pitești-Drăgășani, deschiderea permanentă a Transfăgărășanului, realizarea centurii de vest a Piteștiului, reabilitarea Gării Regale din Curtea de Argeș. 

În jurul acestor proiecte sunt vizate asfaltări ale drumurilor județene și comunale, conectarea la apă potabilă a tuturor localităților din județ, realizarea infrastructuriu de canalizare și extinderea rețelelelor de gaze, declară Emanuel Soare, candidatul PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș, scrie realitateadearges.net.

"Vom crea, în sfârșit, zone metropolitane funcționale în jurul municipiilor din județ. Ne-am propus să realizăm dispensare medicale în fiecare localitate, centre de permanență și să aducem medici în fiecare școală. Vrem să creăm parcuri industriale, sisteme de irigații și depozite pentru produsele agricole. Vom dezvolta turismul și agricultura ecologică. Cu sprijinul necondiționat al Guvernului liberal vom demonstra că se poate și în Argeș!", spune Emanuel Soare.


Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ