Spitalul Floreasca. Noi audieri în cazul pacientei arse

Monday, 20 January 2020, 08:21 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Astăzi vor ajunge în fața anchetatorilor alte persoane implicate în acest caz. În același dosar au mai dat explicații trei asistente, un medic specialist, medicul rezident de anul cinci, dar și profesorul Mircea Beuran.

Chirurgul Mircea Beuran a fost audiat la Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei, în cazul pacienților incendiați pe masa de operație la Spitalul Floreasca. Beuran a fost audiat timp de trei ore, iar la ieșire a declarat: „Nu la televizor se lămuresc aceste lucruri”, fiind întrebat de jurnaliști ce acuzații i se aduc.

Dosarul a pornit de la cazul femeii arse în sala de operație la sfârșitul anului trecut și care a murit la câteva zile după intervenția chirurgicală, însă ancheta a fost extinsă și cu un alt caz, al unui bărbat care ar fi suferit un astfel de incident în luna martie a anului trecut. Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei a audiat, ca martori, mai mulţi asistenţi medicali şi medici rezidenţi de la Spitalul Floreasca în cazul pacientei care a suferit arsuri pe masa de operaţie

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri