Coronavirus - România: 235586 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Nicuşor Dan: Îmi e o frică de o victorie a PSD şi de tot ce înseamnă acest partid

Thursday, 08 December 2016, 22:05 Sursă: REALITATEA.NET

Nicuşor Dan a mai explicat că există zone în România patronate de PSD în care nu se poate deschide o afacere dacă cel care vrea să facă acest lucru nu are o conexiune cu politicul. "Există interesul ca oamenii să lucreze ori la stat ca să fie dependenţi, ori la privat, unde tot de baronii PSD depind", a spus preşedintele USR.

Nicuşor Dan a mai precizat că USR deţine doar jumătate din observatorii din secţiile de votare şi că se bazează atât de camerele de filmat, cât şi de mutarea poliţiştilor dintr-un judeţ în altul. "Sunt două măsuri pe care Guvernul le-a luat şi care cred că vor limita fraudele electorale", a completat acesta.

"Ce am reuşit noi să transmitem în această campanie a fost o comparaţie între politicieni care timp de 27 de an au făcut doar promisiuni şi nişte oameni care au dovedit în profesia lor că au ce să facă cu viaţa lor, în România sau în străinătate, şi care împreună cu mulţi alţi oameni care ne-au ajutat vor să redea românilor speranţa că putem să facem din România o ţară normală", a spus acesta, adăugând că din discuţiile cu oameni au auzit părinţi care spun că le este teamă că copiii lor vor pleca din România.

"Aceasta este miza acestor alegeri", a mai spus preşedintele Uniunea Salvaţi România.

"Îi rugăm pe oameni să iasă la vot", a încheiat Nicuşor Dan.

 

 

 

 

 

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ