Coronavirus - România: 110217 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Nicuşor Dan, anunţ în miez de noapte despre vehiculata sa demisie. Ce a postat pe Facebook

Thursday, 01 June 2017, 09:49 Sursă: REALITATEA.NET

"Biroul Național al USR a luat o decizie. E singura știre pentru azi. Până pe 11 iunie mult succes candidaților USR din Târgu Jiu, Bușteni, Lupeni, Craiova, Roman, Almaș și Covăsânț din județul Arad", a scris Nicuşor Dan, pe Facebook. 

Preşedintele USR, Nicuşor Dan, a anunţat, miercuri seară, în şedinţa Biroului Naţional al partidului, că demisionează din funcţie, după ce conducerea USR a decis, prin vot, să se poziţioneze împotriva revizuirii Constituţiei pentru redefiniriea familiei. După vot, Nicuşor Dan a părăsit şedinţa, spunând că demisionează, au declarat, pentru News.ro, surse din partid.

"S-a votat pentru poziţionarea USR împotriva revizuiriii Constituţiei în privinţa familiei. În momentul acela, Nicuşor Dan s-a ridicat şi a spus că demisionează", a declarat un membru al Biroului Naţional al USR, care a precizat că un anunţ oficial este aşteptat joi. Aceeaşi sursă a mai relatat că toţi membrii Biroului Naţional al USR au fost foarte surprinşi şi că unii dintre ei l-au rugat insistent să nu plece. În ceea ce priveşte votul, 11 din cele 21 de voturi exprimate fiind pentru o poziţie fermă împotriva redefinirii familiei, conform aceleiaşi surse, nu a fost un vot predictibil, înregistrându-se şi 8 voturi "împotrivă" şi două abţineri.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ