Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

MOȚIUNE de cenzură înpotriva Guvernului | Ciolacu: ”Eu mi-am luat răspunderea în faţa partidului că această moțiune de cenzură va trece”

Friday, 17 July 2020, 22:57 Sursă: Realitatea.NET

„Haideţi să fiu foarte clar. Vom depune o moțiune de cenzură. Categoric vom depune o moţiune de cenzură, iar eu mi-am luat răspunderea şi în faţa partidului şi mai ales politic că această moțiune de cenzură va și trece. Nu depun moţiuni de cenzură de dragul de a depune moţiuni de cenzură.

Există argumente evidente şi necesitatea depuneri acestei moţiuni. Două dintre ele le-aţi enumerat dumneavoastră. Mai sunt şi altele şi gestionarea proastă a întregii crize, atât sanitare, cât şi pregătirea crizei economice în care ne aflăm. Deci, moțiunea de cenzură va fi depusă. Este o „gogoriţă”, am auzit şi eu anumite voci că nu avem dreptul de a depune o moțiune de cenzură în sesiune extraordinară. Nu există așa ceva. N-am văzut un text şi că vor ataca la CCR. La CCR, eu ştiu că se atacă legi. O moţiune de cenzură nu este o lege. Trăim într-o ţară în care toată lumea îşi dă cu părerea”, a spus Ciolacu, la Realitatea PLUS.

„Vom veni cu o soluţie foarte bună pentru România şi mai ales în perioada în care se află în acest moment. Vreau să vă reamintesc că Partidul Social Democrat nu are singur toate voturile pentru a trece această moţiune de cenzură. Deci, există un dialog şi cu liderii reprezentaţi în Parlament, deci şi cu alte formaţiuni politice. Categoric, avem responsabilitatea când dărâmăm un guvern să venim şi cu un proiect politic şi în primul rând economic”, a mai spus Marcel Ciolacu, în emisiunea Lupta pentru România, la Realitatea PLUS.


Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ