Coronavirus - România: 29620 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mircea Roșca cere urgentarea procedurilor pentru ridicarea imunității sale parlamentare

Thursday, 13 November 2014, 17:06 Sursă: REALITATEA.NET

Potrivit unui comunicat transmis, joi, presei, Roșca susține că este nevinovat, arătând că va demonstra aceasta în instanță.

”Nu mă voi ascunde niciodată în spatele vreunei funcții și nu voi încerca să profit de calitatea de demnitar pentru a fugi de justiție. Drept urmare, solicit Camerei Deputaților urgentarea procedurilor pentru ridicarea imunității mele parlamentare. (...) Sunt nevinovat, am încredere în instituțiile statului și mă supun rigorilor legii. Voi demonstra în instanță că este o aberație ceea ce mi se întâmplă”, a declarat Roșca, potrivit documentului citat.

Totodată, parlamentarul prahovean punctează că românii au nevoie de un nou început și de o țară în care legea este egală pentru toți.

”Nu doresc să fiu asemuit cu tot felul de personaje care au jefuit țara de milioane de euro și au delapidat bugetul statului. Într-o societate în care toată lumea se disculpă, dar mai ales cei care au făcut rău acestei țări, este foarte complicat să-mi demonstrez nevinovăția în fața susținătorilor mei și în fața celor care au crezut și cred în mine. (...) Îi transmit lui Victor Ponta că este ridicol să îl compare pe Mircea Roșca, asupra căruia planează o suspiciune invocată de un martor cu antecedente penale, cu camarila din spatele dumnealui, care a făcut atât de mult rău românilor în ultimii 24 de ani”, a mai afirmat Mircea Roșca.

Direcția Națională Anticorupție a solicitat, marți, aviz pentru încuviințarea percheziției domiciliare, reținerii și arestării preventive a deputatului Mircea Roșca, acuzat de trafic de influență.

 

Mai multe pe Agerpres.

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ