Liberalii fac glume: "N-avem noi norocul să treacă moțiunea!"

Friday, 31 January 2020, 18:52 Sursă: g4media.ro

Autor: Realitatea.NET

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a afirmat vineri, la Galaţi, cu privire la organizarea alegerilor anticipate în contextul votării sau nu în Parlament a moţiunii de cenzură, că glumeşte cu colegii săi de partid pe tema aceasta, cărora le spune că „n-avem noi norocul ăsta să treacă moţiunea”, relatează Agerpres.

„Alegerile locale se vor desfăşura la termen, dar să ştiţi că mai glumesc cu colegii când spun că n-avem noi norocul ăsta să treacă moţiunea”, a spus Alexe, într-o conferinţă de presă.

Moţiunea de cenzură a fost depusă joi de PSD și va fi citită în plenul Parlamentului luni, de la ora 14.00. Data dezbaterii şi votului urmează să fie stabilită într-o nouă şedinţă a Birourilor permanente reunite.

Moțiunea de cenzură este semnată de 208 parlamentari de la PSD și UDMR, iar pentru a fi adoptată sunt necesare 233 de voturi „pentru”.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-31 19:28:42
Paine si circ in Romanica

Mamaligare, ia fa tu o gluma, mergi la bozgor si spunei sa-si dea demisia pentru a avea cel mai rapid anticipate daca tot glumiti cu ele... Ia vezi ce zice. Prinde-l nebaut piate ai noroc.

Alte articole din: Ultimele Stiri